Nunta pe malul lacului

Nunta pe malul lacului este varianta ideala pentru cea mai importanta zi din viata voastra, indiferent de anotimp.

Nunta pe lac la Belvedere Grand Ballroom

Nunta pe malul lacului este varianta ideala pentru cea mai importanta zi din viata voastra, indiferent de anotimp. Cadrul natural romantic, peisajul sublim si natura insasi vor fi parte din povestea voastra de dragoste in ziua evenimentului.

4 saloane de evenimente pe malul lacului

Saloanele de nunta Belvedere Grand Ballroom au fost construite in mijlocul naturii, reprezintand insa o locatie usor accesibila, la doar 20 de minute de centrul Bucurestiului. 

Cele 4 sali de evenimente aflate pe malul lacului va ofera o priveliste de neuitat si va intampina cu eleganta si un ambient placut, indiferent de numarul participantilor la eveniment. Suntem pregatiti atat pentru evenimente restranse, cat si pentru nunti fastuoase, de pana la 300 de invitati. Mesele vor fi dispuse in asa fel incat sa ramana suficient spatiu pentru dans, cat si loc pentru socializare. 

Fiecare din cele 4 saloane are iesire pe ponton, iar voi si invitatii vostri veti fi inconjurati de verdele naturii, avand parte de o priveliste deosebita asupra lacului. Incepeti povestea voastra in doi prin jurăminte pe malul lacului, înconjuraţi de toti cei dragi si sclipirile apei. Va promitem un eveniment fara cusur, o atentie desavarsita la detalii si cea mai frumoasa priveliste pentru o nunta pe lac.

Venim in intampinarea voastra cu idei pentru organizarea unei nunti memorabile pe malul lacului

Concluzionand, nu credem ca exista ceva mai frumos decat o nunta pe malul lacului, inconjurati de natura. Aici, la Belvedere Grand Ballroom, suntem pregatiti sa organizam evenimente de suflet si vrem ca voi sa aveti parte de un inceput de poveste in doi romantic si inedit. Va asteptam sa descoperiti locatia noastra exclusivista, unde magia iubirii si maiestria profesionistilor nostri se impletesc intr-un eveniment rafinat si memorabil.

Alegerea unui meniu de nunta special, personalizat

In functie de preferintele voastre si tema pe care o alegeti pentru eveniment, puteti opta pentru varianta unui bufet suedez sau un show de live-cooking. Va oferim consultanta si suntem atenti la preferintele voastre, pentru ca voi sa aveti parte de cea mai frumoasa experienta.

Organizarea unui foc de artificii pe malul lacului

Ce mod mai frumos de a incheia o petrecere de basm decat cu un foc de artificii deasupra lacului? Magia culorilor va oferi un plus de emotie evenimentului vostru. Asigurati-va insa ca procesul este pus in practica de o echipa de profesionisti. Cu siguranta toti participantii la eveniment vor fi impresionati de amalgamul de culori si de show-ul impresionant.

Decorarea pontonului

Sedintele foto-video de pe pontonul nostru sunt pline de emotie si frumos, iar apusul soarelui este minunat de privit din locatia noastra. Decorarea pontonului cu felinare, lumanari sau beculete colorate va completa cu romantism povestea voastra.

Organizarea cununiei civile si cununiei religioase pe malul lacului

Ce mod mai frumos de a va uni destinele decat in aer liber, pe malul lacului, impreuna cu familia si prietenii? Emotiile de fericire vor fi dublate datorita cadrului natural si a peisajului de poveste. Petrecerea va continua ulterior intr-unul din saloanele noastre de nunta situate pe malul lacului.

Realizarea sedintei foto-video pe malul lacului

Fotografiile au un rol foarte important in evenimentul vostru, pastrand vii amintirile voastre pentru totdeauna. Nu numai ca decorul va fi fabulos, dar si fotografiile realizate vor fi minunate. Iluminarea naturala si peisajul ce va inconjoara vor adauga un plus de romantism albumului vostru de nunta. De asemenea, puteti lua in considerare inchirierea unei drone, pentru a imortaliza cele mai faine momente ale nuntii voastre.

Cere o ofertă

Contactati-ne acum pentru a incepe planificarea evenimentului dumneavoastra,