Saloanele noastre

Ne gasesti la doar 20 de minute de Piata Unirii! Pozitionate intre trei lacuri, fiecare dintre saloanele Belvedere Grand Ballroom ofera o priveliste de vis la ponton, piscina sau gradina. Iti oferim o nunta de basm in mijlocul naturii!

Salonul de evenimente Crystal Water

Evenimentul tau la piscina!

Salonul Crystal Water ofera acces la piscina noastra de 150 mp, la terasa si la cele 5 foisoare, reprezentand varianta perfecta pentru o nunta la piscina! Pot fi organizate cununii in aer liber sau alte evenimente in natura, cu varianta mutarii evenimentului in interior. 

Salonul poate gazdui pana la 140 de persoane, cu posibilitate de extindere pana la 200 persoane, in cazul organizarii unor mese in exterior, in jurul piscinei.

Salonul de evenimente Diamant

Salonul din mijlocul naturii

Salonul Diamant este cel mai spatios dintre cele patru saloane Belvedere Grand Ballroom, putand gazdui pana la 300 de invitati. Fiind un salon elegant, cochet si cu un spatiu generos, ofera conditiile ideale pentru evenimentele private sau corporate.

Salonul ofera acces spre gradina noastra superba, unde pot fi organizate cununii sau alte evenimente in aer liber. Totodata, are deschidere si spre ponton, unde pot fi realizate sedinte foto-video impresionante.

Salonul de evenimente Rubin

Salon de evenimente cu gradina

Salonul Rubin este ideal pentru planificarea evenimentelor personale sau corporate. Sala poate găzdui până la 150 de persoane și oferă acces atât la ponton, cât și la o grădină de lângă lac.

În plus, gradina din fața salonului Rubin poate fi folosită pentru a găzdui cununii în aer liber sau alte evenimente in natura.

Salonul de evenimente Iv By the Lake

Evenimentul tau pe marginea lacului!

Cel mai nou dintre cele 4 saloane Belvedere Grand Ballroom, salonul Iv by The Lake ofera o priveliste de vis asupra lacului, fiind perfect pentru orice tip de eveniment.

Culorile calde, ambientul primitor si spatiul generos permit desfasurarea unor petreceri de neuitat.

Cere o ofertă

Contactati-ne acum pentru a incepe planificarea evenimentului dumneavoastra,